L'apunt

L’APUNT

Les receptes de La Cuina de Sils

Qui és que no troba a faltar aquells cargols, l’escudella o el rostit que feia l’àvia, la mare o el pare que ja no hi són? Elaboracions culinàries que de joves o no tan joves vam gaudir a casa i que el pas dels anys i el cicle natural de la vida i la mort van treure de la taula, reduint els gustos, olors i textures a la categoria de simples records. Experiències com aquestes són les que van dur a crear fa vint-i-cinc anys Les Cuineres de Sils, ara La Cuina de Sils. Per rescatar de l’oblit i per mantenir en el llibre de receptes de les noves generacions aquelles elaboracions magistrals que d’una altra manera es perdrien. La Cuina de Sils fa una labor de cultura popular, social i gastronòmica extraordinària. Amb una exquisidesa que n’hi ha per llepar-se els dits.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia