L'apunt

L’APUNT

Cornuts i pagar el beure

Imaginin que algú els convida a un àpat de restaurant per celebrar què sé jo i, per fer-ho més punyent, que aquest convit és en un tres estrelles Michelin i, quan arriba l’hora de pagar, els toca gratar-se la butxaca a vostès. O, pitjor encara, un amic de fora de Catalunya se’ls instal·la a casa amb la família per passar les vacances i, a més, vostè els ha d’aprovisionar els àpats pagant de la seva butxaca. Quina barra! Exagero, és clar, però potser podran entendre millor com se senten els alcaldes dels municipis on el Glòria va causar destrosses, i el govern espanyol els va menar pressa per avaluar danys en cap de setmana i sense serveis tècnics, i encara ara no han vist ni un euro. Doncs, això, quina barra!



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.