Articles

Volem que es repeteixi?

CARTA DEL LECTOR

Un altre cop. Els records de la meva infància em vénen al cap quan torno a sentir la mateixa història, una dona maltractada morta en mans del seu marit i el seu suïcidi per no assumir la culpabilitat. Com va poder la mare aguantar tant temps sota la violència continua?

Crec que hi ha una solució però cal que tots hi posem de la nostra part, hem de canviar aquesta societat masclista i la inferioritat de les dones educant les noves generacions amb igualtat. La llei ha avançat notablement en les darreres dècades, però crec que el sistema jurídic és encara insuficient i s’han d’enfortir les penes per violència de gènere i millorar les mesures de protecció, i així, les dones se sentiran més segures alhora de denunciar.

Animo i demano a totes les dones maltractades a tenir el valor de denunciar, encara que sigui difícil i complicat, és l’única sortida per acabar amb l’espiral de violència que t’envolta.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.