Articles

Fora les forces d'okupació

Passa-ho!

Però, això què és? Quina vergonya!!! On s’és vist que la policia controli les manifestacions il·legals que normalment acaben de forma violenta? És urgent canviar im-me-di-a-ta-ment els protocols d’actuació dels Mossos. Per tant, a partir d’ara, la conselleria d’Interior...

1. Proveirà de material antidisturbis els manifestants perquè, pobrets, pugin defensar-se de l’actuació criminal de les forces repressores.

2. Organitzarà cursets gratuïts de guerrilla urbana. No pot ser que els violents hagin de destrossar tot el que se’ls posa al davant sense un mínim de preparació.

3. Facilitarà al màxim la vida del manifestant violent, que és esgotadora. Que si córrer davant de la policia, que si moure contenidors que de vegades pesen perquè són plens, que si trencar vidres d’entitats bancàries, que si cremar motos i cotxes particulars, que si pintar façanes, que si saquejar botigues... Prou d’explotació, home (i dona). Queda prohibit fer córrer els manifestants, els contenidors sempre seran buits, el bancs i caixes posaran vidres més prims i més fàcils de trencar, els amos de cotxes i motos es cremaran els seus propis vehicles i els comerciants trauran la botiga al carrer perquè els violents puguin triar tranquil·lament el botí.

4. Oferirà una assegurança als manifestants. Cremar i destrossar coses comporta el risc de prendre mal. I no volem que la nostra joventut combativa estigui desemparada, oi?

5. Repartirà llançadores i coets perquè la mainada s’entretingui. Si tenen poca punteria, els Mossos s’aniran movent fins ser encertats.

6. En el cas que algun manifestant decideixi llançar personalment objectes contra béns o persones, un equip de fisioterapeutes li revisarà el braç, no fos cas que en fer el gest s’hagués produït alguna distensió muscular... pobres nanos (i nanes).


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.