Articles

'Carero'? President de l'ACAV

De tu a tu

Malgrat el tumult per l’assignació de la T-Sud, encara podem trobar alguna veu assenyada capaç de fer reflexionar. Les teves paraules, Francesc Carnerero, ens han fet pensar que un altre aeroport (un altre turisme, un altre país) és possible. Ja fa temps que a través de l’Associació Catalana d’Agències de Viatge, tu i altres alertàveu dels perills dels vols de baix cost. Us hi anaven les garrofes, és cert, i més d’un et va acusar de carero i de gremial.

Ara que ha petat la traca del Prat, has denunciat l’obscurantisme d’AENA, com tothom, però n’has afegit alguna que obliga a escoltar. Per exemple, que les aerolínies no cauen del cel (quan tot va bé), sinó que cal convidar-les a aterrar. I que si volem més llaminadures transcontinentals, les hem d’anar a pescar. De fet, ja existeix un comitè ad hoc que funciona, o sigui que potser caldria dedicar menys subvencions a les companyies de xancleta i fer més cas a la comissió de seductors.

Tot explicant al món, per exemple, que tenim el cinquè aeroport que creix més del planeta. Sembla que ens hem despistat amb la bombonera, i l’hem anat omplint de qualsevol manera –amb llepolies barates–. Si no ens hagués perdut l’estètica, si no ens haguéssim estomacat tant per la grandària de la capsa, i haguéssim parlat més de bombons, potser ara no seríem on som. Es veu que això de vendre bitllets, un a un, fa tocar de peus a la pista. De carero res, amic. Ens has recordat que tot té el seu preu.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.