Articles

Un degollador de Mataró

D'Avui.cat

Això dels blogs és cada cop més divertit. En especial, quan alguns polítics els fan servir per esbravar-se des de casa seva. En aquell moment despunten afirmacions que són el pa de cada dia en privat, però mai en públic.
És el cas de Manel Mas, un professional de la política des de finals dels anys setanta, amb 23 anys d’alcaldia de Mataró al darrere i actual diputat del grup del PSOE a Madrid. Aquest senyor va veure un efecte del realitzador de La nit al dia (ni això: només li ho van explicar, diu ell mateix) i a la seva ment s’hi va configurar una acusació de submissió del PSC al PSOE (una infàmia pròpia d’un psicòpata, deu pensar ell). La sentència final diu, literalment: “Per cert, Bolaño, tornaràs a portar mai el president al programa de la Terribas? O en demanarem el cap? Crec que hi tenim tot el dret”.

En favor de Manel Mas, he de dir que aquest tipus de diguem-ne “sensacions” les acostumen a patir la major part dels polítics. Suposo que per herència del franquisme, s’imaginen una conspiració contra ells o les sigles que els inclouen dins l’apartat de recursos humans. Té cura: deixar el partit i buscar feina.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.