Articles

'Autobusers' en lluita, ciutadans enredats

D'AVUI.CAT

Els autobusers de Barcelona continuen la seva lluita per defensar un dret que consideren elemental, fer dos dies de festa. Reunits en assemblea han acordat continuar forçant l'administració amb una convocatòria de vaga de cinc dies consecutius, del 3 al 7 de març, i encara han amenaçat amb fer vaga cada dijous a partir del 13 de març fins que se'ls concedeixin les seves reivindicacions.

L'alcalde Hereu, que dilluns va dir que no li agradaven les vagues "unilaterals" -¿que potser existeixen les vagues bilaterals?-, haurà d'afrontar ara una setmana de caos circulatori que culminarà amb les eleccions del diumenge. Un repte complicat que, com sempre, pagarem els ciutadans.

Els conductors d'autobusos saben que mentre creïn molèsties als ciutadans, mentre els forcin a agafar el vehicle particular, mentre els obliguin a variar els seus costums de mobilitat, en definitiva, mentre els facin la punyeta, tindran mitja partida guanyada. Saben que precisament ara és el millor moment i se n'aprofiten. I mentrestant, els usuaris continuem amb la mateixa sensació que ens enreden, que ens estafen, que fan el que volen amb nosaltres. Si fa no fa, com sempre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.