El lector escriu

La Toscana al plat

Si voleu gaudir d’una molt excel·lent i gustosa pasta italiana, us aconsello el restaurant La Piccola, a tocar al parc Migdia. Els plats italians que preparen són de xuca i remulla. Són la suprema perfecció gastronòmica. Al capdavant dels fogons, hi trobem un matrimoni menorquí, en Ferran i la Maria Teresa; em tenen el cor i el paladar robat. Per la seva vàlua, talent i professionalitat. Entre les pastes al pesto, alfàbrega i parmesà, els raviolo al funghi, les albergínies a la parmesana, la lasanya a la bolonyesa, ningú pot discutir la seva qualitat: i és que són un mar de sensacions! La Piccola és una autèntica trattoria a Girona. La carta és profundament fidel i representativa de la cuina italiana. Entrar en aquest restaurant pizzeria és traslladar-se, per art de màgia, a Florència, tota vegada que els seus plats són idèntics als que hi ha a la capital de la Toscana. Entrar a La Piccola és disfrutar de tot el sabor de la pasta italiana. Imprescindible per la seva suprema perfecció.

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia