La Toscana al plat
Si voleu gaudir d’una molt excel·lent i gustosa pasta italiana, us aconsello el restaurant La Piccola, a tocar al parc Migdia. Els plats italians que preparen són de xuca i remulla. Són la suprema perfecció gastronòmica. Al capdavant dels fogons, hi trobem un matrimoni menorquí, en Ferran i la Maria Teresa; em tenen el cor i el paladar robat. Per la seva vàlua, talent i professionalitat. Entre les pastes al pesto, alfàbrega i parmesà, els raviolo al funghi, les albergínies a la parmesana, la lasanya a la bolonyesa, ningú pot discutir la seva qualitat: i és que són un mar de sensacions! La Piccola és una autèntica trattoria a Girona. La carta és profundament fidel i representativa de la cuina italiana. Entrar en aquest restaurant pizzeria és traslladar-se, per art de màgia, a Florència, tota vegada que els seus plats són idèntics als que hi ha a la capital de la Toscana. Entrar a La Piccola és disfrutar de tot el sabor de la pasta italiana. Imprescindible per la seva suprema perfecció.
Girona