L'apunt

L’APUNT

La cuina és molt més que un plat

Els xefs que aquests dies mostren el seu ofici al Fòrum Gastronòmic no només destaquen per una cuina cuidada i espectacular sinó també perquè, en la majoria dels casos, han anat cuinant en paral·lel a la societat i, fins i tot, avançant-s’hi. Quan fa uns anys estava de moda la cuina exòtica, molts d’aquests cuiners ja insistien en la importància dels productes de proximitat, locals i sostenibles. Alguns, fins i tot, tenien el propi hort al costat del restaurant. En el context actual, en què la sostenibilitat és sobre la taula, no és estrany tampoc que cuiners i empreses participants busquin també solucions per al reaprofitament alimentari i la gestió dels residus amb idees originals i, en definitiva, ens facin entendre que la cuina és molt més que un plat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia