L'apunt

L’APUNT

El triomf de les fires gastronòmiques

Si una cosa bona té la ment humana és que amaga els mals records en un racó, segurament com a estratègia de supervivència. Ara fa tres anys estàvem tancats a casa, en un confinament que feia recordar aquella cançó de Sabina. Quién me ha robado el mes de abril, ploràvem. En aquest abril ressec tornen amb força algunes de les coses que més enyoràvem llavors –jo almenys–, com les fires gastronòmiques en què es conjuguen el temps primaveral amb la bona teca. Ja hem girat full i aquest cap de setmana es pot gaudir de la Fira de l’Espàrrec de Gavà, que reivindica un producte tan emblemàtic com l’espàrrec blanc que creix en terres sorrenques. L’èxit de la fira i de GastroGavà és una mostra de les ganes de gaudir de la vida que, per sort, conservem.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.