La Mola
Més de 10.000 firmes clamen la continuïtat del bar restaurant situat al cim de la Mola, al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt. La Diputació dona com a excusa que el bar restaurant és la culpa de la massificació per tota la gent que hi puja cada setmana, però no recorda que fa més de 60 anys el cim eren runes, sense els teulats on ara hi ha el restaurant, i que els responsables del bar –en aquella època només hi havia servei de bar– van ser els artífexs de la seva reconstrucció i dinamització. Sembla que la Diputació també dona com a excusa per justificar-ne el tancament que necessita dos anys per fer un estudi sobre què s’hi pot fer, allà dalt. Si sabien que hi havia coses que no els agradaven, per què ara diuen que necessiten dos anys per fer l’estudi? Què és el que no els agrada? I per què no van començar aquest estudi fa dos anys?, em pregunto. Si necessiten dos anys per fer un estudi, que prorroguin de moment per dos anys la llicència dels gestors de l’actual bar restaurant i després ja es farà el que calgui. Per la desídia d’uns funcionaris per fer l’estudi amb temps i ordre, ara es vol castigar els responsables que gestionen el bar restaurant? Ja a principis d’aquest segle, la Diputació va intentar revocar la llicència al bar restaurant, però aleshores amb només 2.000 firmes es va aconseguir la continuïtat de la família Gimferrer al capdavant del bar restaurant. No deu ser que la Diputació o la direcció del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i la Serra de l’Obac ja tenen al calaix el “recanvi” per concedir una nova llicència de bar restaurant?
Sabadell (Vallès Occidental)