El lector escriu

No gastar en va!

La notícia de l’estudi d’avaluació ambiental de l’estació de l’aeroport de Vilobí, ha mostrat que els projectistes necessitaven, per a evitar retards, la construcció d’una llarga via d’uns 4 km, des del terme de Caldes fins a l’estació de l’aeroport de Vilobí. Hi ha una solució més barata i útil, que és la d’allargar fins a Girona AV els trens entre l’aeroport del Prat i l’aeroport de Vilobí.

En lloc de construir la via de 4 km, canviar el sentit de la marxa d’aquests trens a Girona AV serà molt senzill. Usant les vies centrals, només calen dos enllaços de connexió al costat sud, canviar quatre desviaments i adaptar els senyals, per a poder fer passar els trens de més enllà de Girona per les vies laterals AV. Poden perdre algun minut, però menys que els que es perden ara per no tenir la subestació de Riudarenes.

Fent les dues coses, a més d’estalviar diners, l’alta velocitat quedaria molt més a l’abast de Portbou i, gràcies als autobusos, de molt bona part de la província.

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.