El lector escriu

Josep Borrell

Resulta inversemblant la proposta de l’alt representant de la UE per a Afers Exteriors i Política de Seguretat i vicepresident de la Comissió Europea des del 2019, el senyor Josep Borrell i Fontelles (amb un sou anual de més de 300.000 euros), quan planteja que la solució a l’Orient Mitjà és fer un estat palestí dintre d’un estat israelià. En canvi, no es comprèn que aquest senyor català nascut a la Pobla de Segur (a la comarca del Pallars Jussà, a la demarcació de Lleida) faci escarafalls i s’oposi radicalment que Catalunya sigui un estat independent tal com ell demana per als ciutadans palestins que ocupen Cisjordània i la franja de Gaza en un Estat israelià.

Recordem al senyor Borrell, socialista del PSOE, defensor de la sagrada Constitució Espanyola, que Catalunya i la majoria de catalans aspiren a tenir un estat independent des de l’any 1714, quan va perdre aquesta condició de ser a causa d’una guerra desigual de les tropes de Felip V envers els defensors catalans, que des d’aleshores exigeixen ser un estat lliure, igual i escaient.

Arenys de Munt (Maresme)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia