El lector escriu

Falten pisos de lloguer social

Moltes de les famílies més desafavorides econòmicament necessiten un habitatge de lloguer social assequible, però quasi mai no el troben perquè hi ha un gran dèficit d’aquests pisos. Les solucions no són fàcils i cal buscar la implicació de tothom, des de les administracions públiques fins a les iniciatives privades amb finalitat de lucre o sense.

Els municipis han de mobilitzar més els solars edificables que tenen i buscar acords amb les entitats i empreses promotores. Sovint on es necessiten més pisos no és on hi ha més sòl lliure per construir-hi, per això l’àmbit comarcal pot ésser útil per afrontar aquests desajustos superant la cotilla dels límits municipals i assegurant unes bones comunicacions.

Malauradament durant massa anys aquest tema dels pisos de lloguer social s’ha menystingut, però ara cal recuperar el dèficit. No es tracta de tornar a construir grans polígons aïllats com es va fer en el passat, sinó de promoure edificis mitjans que es puguin integrar bé en les trames urbanes existents. Hi ha molta feina per fer, és hora de posar-s’hi!

Terrassa (Vallès Occidental)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.