El lector escriu

Competició elitista

Els de la copa Amèrica de vela, una competició elitista on hi hagi competicions elitistes (tennis, golf, motos, F1, etc., uns pobres de solemnitat al seu costat), van decidir fer el favor a Barcelona de venir aquí a fer les seves regates.

I entre diferents administracions (aquestes que no tenen diners per a les escoles, els hospitals, les carreteres i altres minúcies) els han estès la catifa vermella i a més paguen 50 milions d’euros (!!!) a la Louis Vuitton America’s Cup de vela perquè tinguin a bé venir a divertir-se aquí, que ens agrada molt veure com els rics molt rics es diverteixen... pagant nosaltres. I com que amb els calerons no en feien prou, al damunt els cedeixen l’ús del Park Güell, espai més que protegit si els usuaris són gent normal i corrent, però és clar, com que aquests són rics molt rics, es veu que la cessió incloïa el dret a fer desperfectes, que és com ara aquell vell conte en què el convidat, a més d’anar de gorra, acaba fent-se les necessitats damunt de la taula de l’hoste. Aquests rics molt rics els aixequen miserablement la camisa.

Cambrils



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia