El lector escriu

A la Sra. alcaldessa de Mont-ras

Dimecres vaig llegir les seves respostes a l’Emili Agulló. Jo pregunto quants milers d’euros han recaptat amb els nous radars. Si volien ordenar el trànsit han fracassat perquè ara s’acumula al carrer paral·lel (posin-li el nom). Diu que els veïns estan contents; deu ser per la recaptació, perquè no en trobem cap que s’aprofiti dels radars. També li preguntaria per què, per una infracció del 13 de maig, rebo la multa a principi d’agost i el mateix mes n’envien tres més, per la mateixa distracció al mateix lloc. Un ajuntament que multa no podria tenir en compte la causa i les circumstàncies de la infracció? Doncs bé, l’1 de setembre vaig enviar una instància ben correcta a l’Ajuntament i em responen que la presenti com a “instància genèrica”, que fou registrada el 6 de setembre. El 3 de desembre encara no havia rebut resposta i ja havia d’haver pagat 650 euros per no pagar-ne 1.300 euros. A més, em volen treure 10 punts quan en tota la vida no me n’han tret ni un.

Li pregunto si creu correcta i justa la seva actuació. El fet de no atendre les demandes individuals, siguin de la població o foranes, li resta molta qualitat per ser alcaldessa.

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia