El lector escriu

M’agrada el meu cos

La Paula pesa 96 quilos i la Vivian, 80. Tenint en compte que ambdues voregen els dos metres d’alçada, a qui podria estranyar la bàscula?

Continuem: les dues són waterpolistes i la Paula Leitón ha tornat de París amb una medalla d’ or i la neerlandesa, amb una de bronze. La Paula, només aterrar, ha rebut una pluja d’ insults grassofòbics als quals ha contestat amb un digne: “M’agrada el meu cos.” Per a tots aquells que l’ heu insultat anònimament, us dic que un boia en waterpolo és el jugador més corpulent, més intel·ligent i amb més potència de tir. Si sou dels que trieu esports femenins per contemplar cossos de bellesa estereotipada, no escolliu aquesta modalitat d’intel·ligència i força, perquè és evident que no és al vostre abast, ni de lluny. Ni a les jugadores de vòlei platja ni a les tennistes els agradarien la vostra presència i els vostres comentaris bavosos, que es limiten a cossificar.

Paula, estimem els teus girs, els teus xuts, la teva agudesa, la teva cara de bona nena i la teva ànima lluitadora. Gràcies per fer-nos-ho passar pipa.

I petons per a les enanas: Maica, Anni, Nona, Elena, Martina, Judith, Pili, Laura, l’altra Paula. I per al gegant Miki Oca.

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia