El lector escriu

“Comentaris”

Llegeixo el dia 29 d’agost un escrit del senyor Josep Nogué, adreçat al M. Hble. President del Parlament, Josep Rull, en què li retreu que opini sobre les actuacions dels Mossos d’Esquadra del dia 8 d’agost passat. El president del Parlament, segona autoritat a Catalunya després del president de la Generalitat, pot opinar sobre el que vulgui i especialment sobre qüestions que afecten la seguretat i la dignitat de les persones i de les nostres institucions.

El dia 8 d’agost vàrem tenir molts la satisfacció de veure i escoltar directament l’expresident Puigdemont al passeig de Lluís Companys de Barcelona; si els Mossos i la policia espanyola pretenien retenir-lo –el conseller Elena va parlar fins i tot d’una “operació gàbia”– no se’n varen sortir.

Pel comentari que fa sobre parlar des de fora de Catalunya, com si Prada de Conflent no fos Catalunya, li recomano un llibre d’història. Miri la data del 1659, el Tractat dels Pirineus. Per fer una comparança, Gibraltar va deixar de ser espanyol el 1704, 45 anys després.

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia