El lector escriu

La copa Amèrica, una victòria per a Barcelona?

Quan es va anunciar que la copa Amèrica se celebraria a Barcelona aquest any tot van ser alegries i promeses de la gran suma de diners que portaria a la ciutat.

No obstant això, quan es van començar a dur a terme les preparacions dels espais es va començar a veure que alguns d’aquests dificultaven la vida dels veïns dels barris més afectats per la competició.

L’esdeveniment en si ja presentava dificultats organitzatives des del principi, ja que és gairebé impossible veure la competició en primera persona pel fet que aquesta té lloc a mar obert. A més, les entrades es van posar a la venda a preus desorbitats, amb l’entrada bàsica a 500 euros al dia. Aquests dos factors han fet que es venguessin menys entrades del que s’esperava. Entre això i la gran inversió que s’ha fet per ambientar els espais, ens hauríem de preguntar si la copa Amèrica ha sigut realment tan rendible per a Barcelona com es prometia o si ha acabat sent un fracàs que, a més, ha entorpit la vida dels barcelonins i les barcelonines.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.