El lector escriu

El sistema sanitari té bona salut

Un dels pilars fonamentals de qualsevol estat del benestar és garantir i proporcionar un servei sanitari públic de qualitat professional i humana. Fa pocs dies vaig ser intervingut pel Dr. Pere Planellas per extirpar-me un càncer de còlon. Des del primer moment, l’atenció rebuda per tot el personal, sanitari i no sanitari, de l’hospital Dr. Josep Trueta i del CAP de Llagostera ha estat propera. M’han transmès seguretat i han mostrat una gran professionalitat.

Vull destacar especialment la iniciativa d’integrar, durant la preparació prèvia a la intervenció quirúrgica, la inclusió de pautes de treball en els àmbits de la nutrició, l’activitat física i el suport psicològic. L’experiència m’ha fet constatar que el sistema sanitari a casa nostra disposa de professionals altament qualificats, compromesos i propers. Per tot plegat, vull agrair l’acompanyament que hem rebut, jo i la meva família. Moltes gràcies.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia