El lector escriu

Carta oberta a l'amic Guillem Terribas

Han passat trenta-sis anys des que vas obrir al públic la Llibreria 22, de Girona. Ara, després de gairebé mitja vida dedicada a la teva professió, t'ha arribat el moment de dir prou a tanta feina, perquè, a més, des de jovenet, ets un personatge polifacètic, un activista cultural. Per tant, la jubilació, a punt d'arribar-te, serà com un petit descans, perquè et conec i sé que seguiràs obert a possibles activitats culturals i lúdiques.

La Llibreria 22 destaca per l'abundant nombre de presentacions de llibres que hi han tingut lloc. Suposo que recordes la que correspon al teu llibre Demà serà un altre dia (2007) i la que correspon al meu, Temps de primavera-Memòries d'una mestra (11-11-2010). La teva actuació, altament remarcable, filmant i fotografiant la celebració de l'acte, em recorda la presència del director de cinema Alfred Hitchcock en alguns dels seus films. L'homenatge previ, amb ocasió de la presentació de La segona lluna, d'Antoni Carrasco, que vas rebre del món cultural el passat divendres (dia 16) és una anticipació al del pròxim dia 31.

Aprofito l'avinentesa per recordar les trobades familiars a la Tallada d'Empordà. Tu i la teva esposa, la Marta, i en una ocasió, la teva mare, l'Estrella, hi éreu presents. Formàvem una bona colla, sobretot per Pasqua de Resurrecció. Gaudíem de la mona que regalaves a dues de les meves nétes, ja que n'ets el padrí, i dels bunyols fets a casa. No oblido les costellades ni les cargolades que, de tant en tant, solíem fer. En tenim constància gràcies a les fotografies i filmacions.

Després d'aquesta missiva, resto en espera de felicitar-te personalment l'últim dia d'aquest mes. Una abraçada.

L'Escala (Alt Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia