Articles

300 quilòmetres per un vot?

D'Avui.cat

El vídeo electoral es consolida com la gran estratègia comunicativa d'aquesta campanya. No hi ha dia que una  formació o una altra en presenti un de nou i sembla que a tots els partits hi ha militants amb ganes de demostrar les seves habilitats a la càmera o al muntatge. Els joves del PSC en fan a tort i a dret i en l'últim presenten un fals noticiari de l'endemà de les eleccions.

Potser també deuen haver vist un altre vídeo del PSC on un jove fa tres-cents (300!) quilòmetres per acompanyar la seva mare a votar. L'abnegat noi sap que la seva mare votarà el PP, però no per això deixa d'agafar el cotxe, la recull al poble, la porta fins a ciutat i l'acompanya al col·legi electoral. Tot plegat, 300 quilòmetres, sense comptar que en acabat l'haurà de tornar al poble i tornar tot sol a ciutat.

¿I ningú es pregunta per què la senyora mare no s'ha empadronat allà on viu i es limita a votar al costat de casa seva? Si ella viu "al poble", potser hi viu de tota la vida, però per exigències del guió resulta que vota en una ciutat llunyana. ¿Potser volen fer caure el missatge subliminal que la senyora mare, que vota el PP, prefereix mantenir aquesta situació irregular per alguna raó inconfessable? Potser ho fa per no pagar ves a saber quin impost municipal? Calla, que potser sense voler hem descobert per què hi ha una participació tan baixa a les eleccions!



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.