Articles

Joan Clos fa les maletes

D'Avui.cat

Ni eurodiputat ni president d'AENA. El govern espanyol ha decidit agrair els serveis prestats nomenant Joan Clos nou ambaixador a Turquia. Gràcies a aquest destí, l'exministre d'Indústria, Turisme i Comerç podrà demostrar a Ankara la seva coneguda passió per la multiculturalitat, mentre que el seu successor al càrrec, Miguel Sebastián, es queda amb l'encàrrec de trobar una solució a la suposadament desitjada reciprocitat entre TV3 i Canal 9.

Efectivament, l'alcalde de Barcelona entre el 1997 i el 2006, l'home que va fer malabars per organitzar aquell Fòrum de les Cultures del qual encara no n'hem descobert la utilitat, ens ha deixat com a llegat aquesta ciutat multiculti en la qual el senyor Hereu hi ha afegit milers de bicicletes ocupades i centenars de milers de ciclistes frustrats.

A més, a Turquia Clos tindrà doble bonus, ja que a més de la seu de l'ambaixada d'Ankara, Clos podrà gaudir també d'una segona residència oficial a Istanbul. Ja ens imaginem Clos en aquell pont entre Europa i Àsia, tan lluny de casa i fent recepcions amb els Ferrero Roché de reglament. A més de 2.000 quilòmetres de distància ens n'alegrem per ell, amb sense ironia.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.