El lector escriu

Els restaurants de Llagostera s’han posat les piles

Assistim en els últims temps a una renovació de molts restaurants de Llagostera. El poble creix en negocis com no s’havia vist mai: catorze outlets en són una prova... Fem una repassada dels restaurants. Can Panedes: ampliació de nous menjadors, pèrgoles, amb la millor cuina pel que fa a relació qualitat-preu, una antiguitat familiar propera als 60 anys. Mas Roure: de sempre, menús equilibrats, passió per la cuina, un arròs per llepar-se’n els dits 365 dies, amb una àmplia terrassa. Cal Degollat: amb 132 anys d’antiguitat, cinquena generació, el clàssic restaurant de poble que si no el tinguéssim l’hauríem d’inventar, amb cuina casolana i de mercat, i que s’ha renovat. El Carril: nova direcció jove, un arròs de llamàntol impressionant, cafeteria nova. Nou Can Cassoles: traslladat, amb més de 700.000 euros d’inversió, especialitat en tapes. Ca la Maria: cuina d’autor. Ca l’Artau: amb racions abundants i de qualitat. Els Toni’s: senzills però bé. Can Forns: econòmic, són ràpids... Tinars: juguen en una altra divisió, ja que tenen una estrella Michelin i en podrien aconseguir tres si s’ho proposessin. En cap poble de l’entorn hi ha una oferta tan completa i variada com aquí. Tot plegat “fa poble”. La Festa del Bolet, un clàssic. Quina màgia té Llagostera que atrau tant a tothom?

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.