Opinió

Raça humana

Grapejar tot el pa abans de triar la barra

Voldria parlar amb una d’aquestes persones que al supermercat necessiten grapejar i aixafar totes les barres de pa abans de triar la que s’emportaran a casa. Estan expandits per tots els negocis que tenen secció de forn amb autoservei. Només has de parar atenció uns instants per topar amb la persona, pot ser home o dona, que toca una per una les diferents barres, malgrat que totes tenen pinta de dur el mateix temps allà i d’haver passat el mateix temps congelada abans d’entrar al forn. Què hi busqueu exactament? Penseu que si no remeneu bé potser us colen una barra feta cinc dies enrere i dura com una pedra? Creieu que si arribeu a cada molla potser descobriu el rei i la fava? Calculeu que si s’interposa una bossa entre la barra i la vostra mà l’acció fa menys fàstic? Què en traieu, de deixar la vostra empremta a cada producte de la secció? M’agradaria parlar amb algú que tingui aquesta mania per saber també, ja per curiositat, com es fa l’elecció final. Quin element us du a decantar-vos per una barra i no per la que està just al costat o just a sota? Potser hi ha algun detall que se m’escapa i m’estic perdent una oportunitat de menjar-me un pa exquisit en lloc d’aquestes barres que ja són dolentes abans de ser congelades. Perquè quan vaig a un forn tradicional i no puc tocar el pa, és cert que de vegades assenyalo la barra que vull i no ho deixo a l’atzar. Però el meu criteri es basa en si està menys o més torrada, així que és visual. El puc aplicar al supermercat. No crec que tu, que has de tocar cada punyetera barra amb les mans abans de fer la tria, necessitis palpar-la per saber si està més o menys cuita. Aviam si l’explicació és senzilla i simplement ets un marrà que no té respecte per la resta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia