Opinió

Gòspel solidari

Cor Gospel Girona celebra aquest any el vintè aniversari, amb Xavier Thió a la direcció i un excel·lent equip de treball

El Cor Gospel Girona ha potenciat la seva vessant solidària i ha omplert l’estiu de concerts a favor de diferents col·lectius. L’acte que es va organitzar el 27 de juliol al celler Martín Faixó de Cadaqués adreçat a la Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia va sumar un nou èxit, amb uns 200 assistents. La música espiritual va omplir de màgia el recinte i el públic va poder passar una bona estona i col·laborar amb una entitat de caràcter benèfic i assistencial que està present als hospitals catalans i treballa per millorar la qualitat de vida de nens i joves i dels seus familiars, a més de donar suport a la investigació i formació. Formar part del Cor Gospel Girona i poder participar en esdeveniments d’aquestes característiques m’omple de satisfacció. Pas a pas es va fent camí i els bons resultats animen a continuar. El 26 de novembre de l’any passat es va celebrar la primera edició de l’Oncogospel a l’Espai Mas Marroch de Vilablareix; el 4 de febrer, un concert a Lloret per a la Fundació Sergi, i el 5 de maig, un concert a la basílica de Santa Maria del Pi de Barcelona en benefici de la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls.

Cor Gospel Girona celebra aquest any el vintè aniversari, amb Xavier Thió a la direcció i un excel·lent equip de treball, i continua bategant amb més força que mai. Per compartir la celebració s’ha convidat Colin Vassell, un dels referents del gòspel, que impartirà un taller obert a tothom, i el 29 de setembre s’oferirà un concert a l’Auditori de Girona. El cor ha anat incorporant cada cop més persones interessades a formar-ne part i actualment ja és un grup amb una vuitantena de cantaires, que omplen d’energia els espais amb la suma de les seves veus. La música pot expressar el que és inexpressable, pot fer moure emocions i pot arribar a on es proposi. És de desitjar que cada cop més públic s’afegeixi als concerts de Cor Gospel Girona i al de moltes altres iniciatives que com aquesta serveixen per fer petites aportacions a un món cada cop més necessitat d’unitat i col·laboració. Darrerament altres iniciatives, en el teatre i en la cultura en general, fan pensar que la suma és cada vegada més gran i que amb petits grans de sorra es poden aconseguir grans reptes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia