El lector escriu

Manel Bonmatí: un senyor de Girona

La tarda del dia 19 d’agost de 1981 va morir el senyor Manel Bonmatí i Romaguera; per mi, sempre el Sr. Bonmatí. Divertit i afable, sempre va ser proper, apassionat del món de la premsa i un grandíssim seguidor del Girona FC. Al llarg de més de 30 anys, no puc deixar d’evocar tantes vivències compartides. Optimista nat, gran humanista i l’home fort a Girona del Sr. Cambó, encara ara, després de 43 anys del seu inesperat traspàs, el trobo a faltar. I molt. No solament va ser per a mi un mestre, també va ser com el pare que amb tres anys la Guerra Civil em va arrabassar en una cantonada del carrer de la Creu de la nostra ciutat. Tots dos van néixer a Girona un llunyà 1903. Vivia i revivia amb entusiasme les aficions més diverses.

El Sr. Bonmatí, tot un senyor de Girona, banquer i corredor de comerç, gironí de cor i esperit, ens ha deixat el seu enorme amor per la vida, la bondat i el do de l’amistat més preuada. Fou un gran periodista.

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia