Articles

Excepcional Entesa

D'AVUI.cat

Divendres, en un espectacle coproduït pel PSC i UDC, Iceta i Pelegrí van expressar el pànic dels seus partits a la reacció que pot desencadenar la sentència del TC si no la controlen. Senten amenaçada la seva vida plàcida dins d'un sistema que els permet repartir-se el peix i que no volen trencar per res del món. "UDC i nosaltres no ens decebem mai. Nosaltres els enviem a l'oposició quan podem i ells fan el mateix", va dir Iceta. I que sigui per molts anys.

Aquest dilluns ha estat el torn de l'Entesa Catalana de Progrés. El líder Saura ha anunciat que el seu home en aquesta curiosa cooperativa de senadors castigarà el PSOE afavorint un veto de pa sucat amb oli contra els pressupostos de Zapatero. El líder ha recalcat que aquesta mesura és "excepcional": només faltaria que algú cregués que ICV actua pel seu compte. EUiA també ha trobat necessari pronunciar-se. A Ferraz ja tremolen: entre ICV i EUiA ja són dos els senadors de l'Entesa que vetaran els pressupostos. En canvi, els quatre d'ERC s'ofereixen per al front contra el veto si els accepten unes esmenes. I la resta de l'Entesa, el PSC, votarà contra el veto, esclar. Està tot entès.

La setmana passada un diputat em retreia la frivolitat d'un article: segur que tenia raó, perquè tot s'encomana i aquest virus m'arriba cada dia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.