Articles

Estranys companys de llit

D'AVUI.cat

Immediatament després d'exigir la dissolució del govern de la Generalitat i la defenestració (metafòrica!) de Joan Tardà, els del Partit Popular han decidit votar a favor del veto als pressupostos generals de l'Estat presentat per ERC al Senat. (Apunt al marge: es veu que això de l'Estat, l'Estat espanyol, és una denominació que només molesta quan ho diuen els que no volen ser espanyols). 

La política fa estranys companys de llit i de tant en tant passa que ERC i PP van de bracet, encara que uns i altres ho intentin dissimular. Els votants d'un i altre partit, en canvi, no sembla que ho tinguin tan clar, que aquestes coses cal fer-les de tant en tant i que, posats a fer, val més fer-ho amb aquells amb qui no et parles, que almenys l'endemà aplicaran el si te he visto no me acuerdo i no et duran el cafè amb llet al llit. Dutxa i fora.

El cas és que ni que fos per decència, algú hauria d'enrojolar-se de tant en tant, i no només en Joan Tardà, que normalment ja té color a les galtes i més ara que el José Bono li ha passat la mà per la cara (metafòricament parlant, esclar!). Potser al PP algú s'hauria de fer mirar aquests discursos apocalíptics sobre la disgregació, l'abisme i la ruïna, especialment si l'endemà tens previst enllitar-te amb els que provoquen tot això que dius. Tu, que ja ens afaitem.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.