Articles

Justícia caribenya

D'Avui.cat

No sé quantes vegades he sentit dir a María Teresa Fernández de la Vega que el govern espanyol "no comenta resolucions judicials".  Ho repeteix com un mantra. L'hi he sentit tantes vegades com l'he vist contradir-se per comentar les resolucions judicials que li han convingut. Ahir va ser un d'aquests dies d'auto traïció de la vicepresidenta. Primer va entonar una oda a la sentència del Constitucional contra Ibarretxe i, després, es va esplaiar criticant la tebior del càstig al jutge expedientat pel cas Mari Luz, per al qual vol "una sanció infinitament més greu".

Però aquesta magistrada en excedència no és l'única que té problemes amb la divisió de poders. El mateix Zapatero, amb frivolitat caribenya, s'ha adreçat personalment al pare de Mari Luz per garantir-li que procurarà "per tots els mitjans" que es faci "justícia": com una promesa de venjança. Fins a aquí arriben els màxims responsables del govern de l'Estat: és tot el que saben fer els que haurien de garantir que l'administració de justícia tingués recursos, personal i motivació per fer que les sentències no quedin sense executar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.