Articles

Renovació, coherència i unitat per avançar

Eleccions a ERC (3)

Modestament i amb coratge, els militants de base ens presentem a les eleccions a la federació de Barcelona d’ERC amb la candidatura Renovemciutat.cat. Tenim encara molt arrelada la convicció que, amb il·lusió, coherència i treball, es pot redreçar la deriva d’ERC i que podem tornar a ser el partit en què confien el ciutadans per liderar el camí cap a la independència i la justícia social en la nostra nació.

Per aconseguir aquest objectiu, els militants d’ERC hem de parlar amb claredat a la ciutadania. Hem de tenir un projecte nacional i un projecte per a Barcelona creïble per tal que ens tornin a fer confiança i reprenguem la majoria necessària per a trencar amb l’Estat que ens encadena econòmicament.

Som molts els que patim per ERC, perquè el projecte independentista no s’aturi. Sabem que la credibilitat no es recupera només amb paraules. Si volem que els ciutadans ens tornin a creure quan diem que la nostra política de pactes tindrà sempre com a prioritat avançar nacionalment, els hem de deixar clar que les persones que escollim són independents i que es guanyen la vida com ells, fora de la política, amb els mateixos problemes i amb les mateixes conviccions. Si amb els nostres vots divendres escollim per a la presidència de la federació un membre del govern Montilla a la Generalitat o del govern de la Diputació, el missatge que enviarem als ciutadans serà contradictori i de submissió i els nostres resultats electorals no milloraran.

La unitat és un altre valor que ens donarà força per avançar. Per això, en la nostra candidatura, Renovemciutat.cat, ens hem reagrupat els militants que ens vam presentar al juny passat com a RCat i els d'Esquerra Independentista: hem superat la dinàmica congressual. Pensem que la nostra unió pot ser un revulsiu a la fragmentació que viu el moviment independentista. Som l’única candidatura renovadora, som l’única candidatura unitària. Us necessitem per rellançar ERC!
 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.