Articles

La música ni és art ni és cultura

D'AVUI.cat

La música ni és art ni és cultura quan l'administració li dóna l'esquena. La música ni és art ni és cultura quan és bandejada sistemàticament dels mitjans de comunicació públics. La música ni és art ni és cultura quan la societat s'instal·la en la còmoda pirateria online

La música ni és art ni és cultura quan no rep el mateix tracte que el teatre. La música ni és art ni és cultura quan mereix menys atencions que l'òpera. La música ni és art ni és cultura quan s'ignora l'opinió dels professionals del sector.

La música ni és art ni és cultura quan continua sense existir un veritable circuit de sales. La música ni és art ni és cultura quan el mercat prefereix quantitat a qualitat. La música ni és art ni és cultura quan han passat a millor vida projectes com Ressons i sales com L'Espai.

La música ni és art ni és cultura quan no està representada com li pertoca al flamant Consell Nacional de les Arts i la Cultura.

I doncs, què és art i cultura? Els toros?



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.