Articles

Seleccions per un dia

D'AVUI.cat

Mataró serà la seu del Dia de les Seleccions Catalanes, que tindrà lloc el proper 13 de juny, tal com han acordat aquest dijous el consistori i l'entitat organitzadora, la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes. La jornada servirà per difondre aquells esports que ja compten amb representació reconeguda internacionalment i d'aquells que aspiren a aconseguir-la en un futur.

La celebració d'aquesta jornada, tot i ser una bona notícia per a tots aquells que preferim sentir els nostres colors en les competicions esportives, no deixa de ser un altre símptoma de la irregularitat d'aquest país en què vivim. No tenim seleccions homologables com a tals en el context internacional tret d'esports clarament minoritaris. Per això vivim en la situació permanent d'haver de reclamar allò que considerem legítimament com a nostre i per això cal muntar una jornada per reivindicar que les seleccions esportives no serveixin només per a un dia l'any, sinó per a tots els dies de l'any.

Tant de bo en un futur pròxim ja no calgui celebrar més diades com aquesta. Senyal que ja serem normals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.