Articles

El totxo espanyol costa massa car

D'AVUI.cat

No només estan d’acord respecte a Euskadi. PSOE i PP també han reaccionat de forma iracunda contra un informe que ahir va votar el Parlament Europeu i que denuncia, de forma clara i rotunda, que l’urbanisme a l’Estat espanyol “ha generat una forma endèmica de corrupció”. Lògicament, els parlamentaris europeus recomanen congelar alguns dels fons europeus que van cap a algunes zones espanyoles. És normal; es tracta de diners que paguen, amb el seu treball, els contribuents dels altres països.

El PP va dir immediatament que el text aprovat “és una aberració legal” perquè “titlla Espanya de República bananera”. El PSOE, una mica més moderat, assegurava que “rebutgem la utilització xantatgista de la possibilitat de congelació de fons i el qüestionament del nostre Estat de dret”.

Finalment, doncs, els nombrosos reportatges que la premsa internacional porta anys dedicant a l’urbanisme espanyol han acabat fent forat i l’opinió pública europea s’ha atipat de subvencionar un país que exigeix molt i treballa poc. I el PSOE i el PP, allà, són petits, petits, petits.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.