Articles

Hereu i l’opció C

D'AVUI.cat

Des que Hereu ha decidit fer de la necessitat virtut i aprofitar La Consulta, ens surt la Diagonal per les orelles. La maquinària municipal de propaganda s’ha posat al servei d’aquesta festa de la democràcia. Agitant la bandera fal·laç de la transparència, ens enterren d’informació sobre les opcions per refer el coi d’avinguda. Informació com més tècnica millor: si no l’entenem, no la discutirem.

Hem après a distingir rambla de bulevard
i ahir tocava la lliçó sobre l’arbrat. Missatge clau: als arbres de la Diagonal els queden 15 anys de vida. Conclusió A: si triem la reforma que obliga a trasplantar-los poden morir, però no serà culpa de les obres perquè ja estan malaltons. Conclusió B: si triem la reforma que obliga a trasplantar-los, es farà tan bé que en sobreviuran un 50%. A més, els tècnics són tan bons que totes les opcions inclouen un increment de massa arbrada, fet suposadament popular.

Total: triem el que triem, A o B, farem bé.
El que no hem de fer és triar C, l’opció de no reformar la Diagonal. D’aquesta no se’n parla perquè oposar-se a una obra és involucionista des que el 1979 es va santificar l’urbanisme municipal. I en aquest cas ho seria sobretot per a Hereu, que si perd aquest plebiscit ja es veurà involucionant cap a casa seva.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.