Articles

Carretero, el Barça i la Generalitat

Editorial

Reagrupament.Cat, l’associació política de l’exconseller d’ERC Joan Carretero, celebra avui a Barcelona la seva assemblea fundacional. El “metge de Puigcerdà” –com li agrada presentar-se– vol vertebrar una formació independentista d’ampli espectre ideològic per a les eleccions del 2010. Es desconeix si el candidat a la Generalitat serà ell mateix o bé alguna altra personalitat.

En aquesta clau, Carretero va reiterar ahir l’oferiment a Joan Laporta perquè se sumi a RCat. Tot plegat és ben legítim dins de la normalitat democràtica. Però ja no ho és tant que portat per l’ànsia de fitxar el president del Barça per a la seva causa, l’exconseller i exalcalde titlli la presidència de la Generalitat de càrrec “d’estar per casa” en comparació amb la del club, “mil vegades més important”.

En un país que ha tingut un president afusellat pel sol fet de ser-ho, el senyor Carretero faria bé de contenir determinats excessos verbals. Ni que sigui perquè ell mateix, com qualsevol ciutadà que sigui triat per les urnes i el Parlament, podria ser president de la Generalitat. Tret, esclar, que li faci més el pes competir per la presidència blaugrana.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.