Articles

Diagonal? Sambòdrom!

Desclot

Els discrepants amb la doble proposta que ha fet l’alcalde de Barcelona per a la Diagonal no han entès en quina ciutat viuen. Angelets! Per saber-ho, haurien de mirar-se cada cap de setmana els telenotícies de TV3. Don Santiago Rusiñol hi sucaria una barra de pa. No és només que no hi hagi notícies d’interès, que també i que no n’hi ha, és que la pantalla s’omple de col·lectius de pèl divers que es reivindiquen amb festes, manifestacions i muntatges.

Aquest diumenge, per exemple, hi sortia un cercavila que demanava dieta sense carn i repartia truites de patata sense ous. En un pas més cap a la immensitat, l’any vinent tampoc hi posaran patata. En les imatges que els intrèpids reporters de cap de setmana van aconseguir unes senyores desfilaven pel centre de la ciutat amb fulles de col que els tapaven les zones que no exigeix tapar l’ordenança municipal.

La crisi mossega i hi ha gent que ja no surt de Barcelona ni el dissabte ni el diumenge per no perdre’s l’espectacle corresponent. N’hi ha també que han demanat a l’Ajuntament que pari una fila de cadires amb tauletes per assistir a la festa amb entrepà portat de casa. Aquest és un sistema per evitar la contaminació molt més determinant que els 80 km. Per això, Jordi Hereu l’encerta de ple. El dilema es redueix a decidir si tota aquesta gent necessita una rambla o un bulevard per desfilar. Diagonal? Sambòdrom!


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.