Articles

Barra lliure electoral a Barcelona

D'AVUI.cat

L'Ajuntament de Barcelona convidarà tots els ciutadans empadronats a Barcelona i majors de setze anys a participar en una consulta destinada a triar entre dos projectes de reforma de la Diagonal. La consulta, que servirà per provar el funcionament del vot electrònic, és un pas endavant en la democratització de la societat.

Tot i això, les maneres com s'ha plantejat la votació no són especialment exemplars. D'una banda, la negociació prèvia s'ha fet sense tenir en compte tots els grups de l'oposició. De l'altra, la possibilitat de votar només entre dos projectes de reforma no permet grans alegries. Que et deixin optar entre tramvia pels laterals o tramvia pel centre ve a ser com si per sopar et permeten triar entre bledes i espinacs.

I per últim, hi ha la qüestió de qui pot votar. La idea és que pugui votar tothom que estigui empadronat a la ciutat amb data del 2009 i això inclou tota mena de nouvinguts, vinguin d'on vinguin. Honestament, obrir aquesta barra lliure per decidir el futur de la meva ciutat no crec que sigui la millor de les idees possibles. M'estimo massa Barcelona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.