Articles

Una societat que hauria de ser més incivil

El president de l’Associació Catalana d’Agències de Viatge, Francesc Carnerero, afirma avui en aquest paper que tenen vostès a les mans, pàgines interiors, secció d’Economia, que l’assignació de la terminal Sud del Prat “no s’ha fet preveient el futur”, perquè les quotes de mercat canviaran en detriment de la d’Iberia, i que la decisió compromet el futur de l’aeroport perquè sense noves rutes i bones connexions no s’arribarà a l’objectiu dels 55 milions de passatgers a l’any. Molt bé.

L’Associació Catalana d’Agències de Viatge s’ha convertit en el darrer baluard de la societat civil catalana. Així en van dir, “societat civil”, tots els mitjans de comunicació, de la reunió de representants d’entitats que van demanar en un aplec a l’IESE que el Prat es convertís en un hub intercontinental i que ara han emmudit. AENA ha pres tot just la decisió que saboteja aquella exigència i hi ha hagut divisió d’opinions: uns han llançat coets, altres han aplaudit els amos i encara alguns altres han saltat i han ballat, més contents i pagats que ningú. Qui ens entengui que ens compri i que no li passi res.

¿On hi ha aquella defensa siciliana dels interessos del país i aquelles declaracions tan abrandades? ¿Com és que tothom ha canviat d’opinió en quatre dies i que l’única bandera de la vergonya ha quedat en mans d’una associació professional? ¿És que Iberia i AENA han enviat un pollastre i una panera a tots els assistents perquè reconsiderin la subversió desbocada? La societat civil catalana és tan civilitzada que potser ara ha considerat que els excessos poden passar-li factura. Teníem Iberia i tindrem més Iberia. Teníem vols estatals i tindrem més vols estatals. Senyor Carnerero, necessitem gent com vostè. Alegrement incivil.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.