Opinió

opinió

Campanya en positiu?

Com pot dir l'Artur Mas que només parlaran en positiu? Tots els partits utilitzen l'atac a l'adversari, i això no és una bona línia d'actuació. Però és molt pitjor voler fer creure que CiU no l'utilitza quan fa el mateix o més

Tant l'expresident Jordi Pujol com el seu delfí, Artur Mas, sempre han titllat els adversaris polítics de realitzar joc brut, d'utilitzar la calúmnia i d'usar desqualificacions permanentment. Nosaltres, deia Pujol i ara diu Mas, no volem caure en provocacions i desqualificacions. Nosaltres només ens dedicarem a explicar el nostre programa i els nostres objectius polítics. Nosaltres, diuen els polítics convergents, volem dignificar la política i per això farem una campanya en positiu i només en positiu.

En el dia a dia de la política, però, les declaracions, comentaris, entrevistes, articles d'opinió... contradiuen totalment el principi abans esmentat.

Posem uns exemples. Artur Mas afirma: “El tripartit ha estat una màquina de destruir la confiança del país i de la gent”.

Jordi Pujol diu a l'entrevista publicada en aquest rotatiu el dia 22 d'agost del 2010: “El vot útil per treure Catalunya de l'atzucac és CiU. Cal treure Catalunya del sot. Hem de treure el carro de les roderes on s'ha encallat”, i afegeix: “El balanç del tripartit és absolutament negatiu”.

Per altra banda, durant aquests set darrers anys, molts dirigents de CiU han qualificat el tripartit com una espècie d'estafa legal. Algú fins i tot ha dit que Montilla vol convertir Catalunya en una Múrcia qualsevol. Últimament Tremosa ha declarat: “Montilla és el president que Franco somniava per a una Catalunya en democràcia”.

Com es pot veure, l'atac i la desqualificació de CiU de l'adversari porta molta càrrega de profunditat. El seu contingut és demolidor.

Com pot dir l'Artur Mas que només parlaran en positiu? Tots els partits utilitzen l'atac a l'adversari, i això no és una bona línia d'actuació. Però és molt pitjor voler fer creure que CiU no l' utilitza quan fa el mateix o més.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.