Opinió

L'hora d'arremangar-se

Diuen que el que es va veure i sentir ahir a la Diputació de Girona és un exemple de l'estil gironí de fer política. Diàleg, consens, confiança, responsabilitat, sentit comú, compromís, rigor, entesa, justícia social, transparència, proximitat, esforç compartit, vitalitat, agilitat, efectivitat... Són algunes de les moltes paraules que es van dir en els discursos de la presa de possessió de Jaume Torramadé com a nou president de la Diputació. Pot semblar que és el que tocava. O sigui allargar la mà a l'opositor, oferir la col·laboració per afrontar temps difícils i deixar per a més endavant els retrets. Però estaria bé que els diputats no oblidessin el que van escoltar ahir. Principalment que no oblidin les paraules del portaveu de CiU, quan alertava sobre la necessitat de reivindicar el paper de la política i dels polítics: “Som necessaris i ho hem de demostrar”. I aquí hi ha la clau de
tot plegat. No n'hi ha prou amb paraules i discursos grandiloqüents en moments puntuals. Això ja ho saben bé els polítics que veuen com cada dia hi ha més ciutadans desencisats amb la seva feina. Doncs més que mai no tenen més remei que demostrar que són necessaris. Però s'ho han de guanyar i una manera de començar és no oblidar totes les bones intencions que van demostrar ahir a la Diputació. Com va dir la portaveu socialista: “És hora d'arremangar-se”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.