Opinió

L'APUNT

‘Com va això, Girona?'

La ràdio local s'està revifant en les grans cadenes

Els premis de comunicació local Carles Rahola en la modalitat de ràdio es van batejar amb el nom de Miquel Diumé, en homenatge a qui va ser un mestre del periodisme local radiofònic. En l'edició d'aquest any, el guardó s'ha atorgat al programa Solituds, emès per Ràdio Sant Joan, de Sant Joan les Fonts.

Una emissora local que ha fet un treball d'alta qualitat incidint en la vertebració social en l'àmbit de la gent gran. La ràdio de proximitat que escoltem a les emissores locals s'està revifant també en les grans cadenes. El programa L'hora L de Ràdio Girona de Cadena SER n'és un exemple clar, Catalunya Ràdio, malgrat les retallades, manté una desconnexió local i des de fa pocs dies al panorama radiofònic gironí s'hi ha sumat Com Ràdio amb una desconnexió diària de tres hores amb el programa Com va això, Girona?. Tot un repte per fer un periodisme local i comarcal de qualitat en un món en què la comunicació generalista cada dia és més uniforme.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.