de set en set

Rebost

La realitat que palpem cada dia ens demostra que en moltes ocasions ha pogut més l'ambició d'anar a cercar l'escac i mat que no la protecció de les nostres pròpies fitxes

L'elaboració d'un pla de replegament per si les coses van mal dades és una de les claus per patir menys quan, com ara passa amb la crisi econòmica, la situació es complica i no respon als paràmetres que havíem previst. Vaja, que qui va fer la feina ben feta quan totes ponien i va dissenyar, de manera coherent i reflexionada, aquest pla disposarà d'una eina clau per superar les dificultats. D'entrada sembla que no hauria de ser gaire difícil marcar unes posicions en les quals ens sentim còmodes i que siguin sòlides quan hàgim de fer un, dos o tres, o vés a saber quants passos enrere. El més important és que analitzem bé els recursos que tenim, que no ens enganyem i que, com ha passat en el temps de bonança, si anem endavant no deixem la rereguarda desatesa. Però la realitat que palpem cada dia ens demostra que en moltes ocasions ha pogut més l'ambició d'anar a cercar l'escac i mat de manera massa impulsiva que no la protecció de les nostres pròpies fitxes. I ara, quan busquem aixopluc a les zones que havíem marcat per fer el nostre replegament, veiem que ja no estem jugant a escacs, ara ens trobem immersos en una competició de castells de cartes en la qual té més opcions de guanyar el que ha procurat més per l'estabilitat que el que ha volgut aixecar el màxim nombre de pisos possibles.

Els signes del temps han fet pesar més uns minuts de glòria, de sentir-se poderós, que assegurar-se un esdevenidor més o menys estable, sense luxes, però que ens permetés viure amb dignitat quan venen mal dades. El progrés no deu haver triat la direcció encertada quan cada vegada hi ha menys habitatges que tenen un espai destinat a rebost.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.