L'apunt

L'APUNT

Cuina d'autor a l'Ebre

La cuina ebrenca avança a passes de gegant. Si fa deu anys era impensable que un restaurant de les Terres de l'Ebre formés part de la llista d'establiments amb estrella Michelin, ara ja en són tres els que la tenen: dos a Ulldecona, al Montsià, i un altre a Xerta, al Baix Ebre. Tots tres es caracteritzen per utilitzar productes de proximitat en els seus plats: arròs, galeres, llagostins, oli d'oliva, ostres, musclos, carn de cabra salvatge, etcètera. És a dir que la distinció que ells han aconseguit amb l'elaboració dels seus plats també és gràcies a la riquesa dels productes agroalimentaris de les Terres de l'Ebre. Uns productes que cal reivindicar més per garantir també la viabilitat del sector agrícola en el futur.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.