L'apunt

L’APUNT

El múscul de la gastronomia

Aquest any la Mostra Gastronòmica de Cabrils ha arribat ja a la trentena edició. I ho fa amb un bon múscul, tal com revelen les dades d’assistència i consumicions. Enguany s’ha batut el rècord de compra de tiquets dels tastos del dissabte 19 d’agost i 15.000 persones s’han arribat fins a la població maresmenca convertida durant quatre dies en la capital de la gastronomia. Trenta edicions no són poca cosa, i per celebrar-ho l’organització va programar sessions de cuina en viu, o showcooking, que van atreure un nombrós públic amb reclams com la guanyadora del concurs de televisió MasterChef Junior, Paula Alós. Tant és així que l’organització es planteja donar continuïtat a aquesta activitat l’any que ve.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.