L'apunt

L’APUNT

Fins a la sopa

Si abans teníem Top Chef, Esta cocina es un infierno, Pesadilla en la cocina i les receptes de Karlos Arguiñano i de José Andrés, ara de programes culinaris la cosa està que bull, amb Torres en la cocina, Cocina con Sergio, la multiplicació dels MasterChef Celebrity, MasterChef Junior i MasterChef –amb programa doble aquesta onzena edició– i a la nostra amb la presència constant de Marc Ribas (Cuines i Joc de cartes), Raül Balam i Maria Nicolau com a xefs més mediàtics. Entre d’altres i sense comptar amb els documentals, fins a la sopa de cuiners. Qualsevol diria que tenim tant temps per cuinar. O serà, com feia el meu pare, que si no mirava el futbol es passava el dia veient el canal Viajar o National Geographic. Ell a qui li feia venir urticària sortir de viatge.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia