L'apunt

L’APUNT

Dieta mediterrània, un luxe per a rics?

Durant anys, se’ns ha repetit fins a la sacietat que la base d’una bona dieta mediterrània és l’oli d’oliva, que consumir un bon oli d’oliva extra és garantia de salut. I molts de nosaltres segur que ho hem fet. En lloc de cuinar amb oli de gira-sol o amb un oli d’oliva de pitjor qualitat, cuinem amb oli d’oliva extra, perquè és més sa i és més bo. Però ara ho tenim més difícil. Una garrafa de cinc litres que podíem comprar fa uns anys per 23 euros ens pot costar 42 euros i ens diuen que encara haurà de pujar més. Els productors no en tenen la culpa. És un efecte més de la sequera, del canvi climàtic. Però, si estem parlant de salut, alguna cosa hauran de fer les administracions perquè la dieta mediterrània, on l’oli és un pilar fonamental, no sigui només un luxe per a rics.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.