L'apunt

L'APUNT

L'avantguarda culinària pas a pas

A Jordi Cruz no li agrada gens que els aspirants a guanyar Masterchef s'inventin receptes sense sentit i per la senzilla raó d'haver-se saltat les convencions diguin que són d'avantguarda. “Així no fan més que confondre la gent”. Per evitar-ho res millor que el que van fer dimecres. Convidar el mestre Pedro Subijana perque cuinés una recepta que combina tradició i modernitat extrema i fer que els concursants el copiessin pas a pas. Els espectadors escèptics i neòfits van descobrir els secrets del seu reconegut moll de roca amb uns fusili que no saben què és la pasta. Estan fets amb llevataps, gelatina i nitrogen líquid; i farcits de delicioses salses que s'injecten amb xeringa. Un plat divertit i enginyós de creativitat amb lògica. Avantguarda.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia