L'apunt

L'APUNT

‘Cocinados'

No és la primera vegada que en parlo, però la represa del programa Cocinados, en què els bessons i cuiners catalans Javier i Sergio Torres viatgen per diversos territoris de la península per descobrir-ne els productes i cuinar-los a la seva manera, mereix que en tornem a parlar. Primer, perquè defugi el format clàssic, tan gastat, de programa de receptes. Segon, perquè recorre als pagesos, ramaders i pescadors, el primer graó de la gastronomia, per entendre el producte. I tercer, perquè és amè gràcies a l'extraordinària complicitat que només hi pot haver entre dos bessons. Algun però? I tant! A qui se li acut programar aquest espai més enllà de la mitjanit, just després del cada cop més indigerible –i mai millor dit– Masterchef?



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia