L'apunt

L'APUNT

Una altra manera de conèixer la terra

Estem acostumats a la idea que fer turisme implica caminar d'una banda a l'altra d'una ciutat, buscar com bojos els monuments i edificis que ens marca la guia de viatges, fer els possibles per menjar als millors restaurants i escoltar les recomanacions d'uns i altres per tal de no perdre'ns cap detall. Però hi ha una altra manera de conèixer en profunditat un territori, i és interessar-se pel producte local. És a dir, esbrinar quins són els elements gastronòmics típics i asseure'ns a escoltar el seu origen, d'on provenen i com s'han treballat al llarg dels anys. Podem tastar relaxadament un oli fet amb oliveres centenàries d'aquella ciutat, tancar els ulls i intentar captar tota la informació que ens donen els sentits sense adonar-nos-en.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia